Ett ungt bolag, med gedigen erfarenhet

Under 2022 grundades Bolid Konsult och Entreprenad AB av tre personer som emellan sig har 50+ års erfarenhet av bygg- och fastighetsmarknaden i Sverige och internationellt samt både av små och stora verksamheter.

De kombinerade erfarenheterna pekade mot att det går att göra vissa saker enklare, effektivare och mer kundvänliga än vad många etablerade stora bolag orkar med.

I dagsläget finns vi på tre orter med kontor i Jönköping, Karlstad och Stockholm.

Vi växer löpande och letar ständigt efter nya möjligheter.

Våra grundare

Alexander Eklöw
VD

Alexander är ingenjör i Industriell Ekonomi från KTH och har en bakgrund från NCC där han arbetade i en rad olika roller under åren 2010-2018 varav bl.a. som tillförordnad Divisionschef för NCC Vägservice och med Strategi och M&A. Utöver NCC har Alexander arbetat som Affärschef för Riksbyggens ombyggnadsverksamhet under 2018-2022.

Jan Hillgård
CFO

Jan är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har erfarenheter bl.a. som strategiansvarig på NCC, Strategi och M&A, VD för Eneby Bygg AB samt som rådgivare för en rad olika verksamheter inom bygg-, bostads- och fastighetssidan.

                                                                                                                                                            

Ellinor Heiroth
Jurist

Ellinor är jurist med examen från Stockholms universitet. Hon har en bakgrund som advokat och arbetade på advokatbyrå mellan år 2008-2019. Därefter har hon arbetat som bolagsjurist för Riksbyggens ombyggnadsverksamhet och som entreprenadjurist i olika interimsuppdrag.